Vælg en restaurant...

Bredgade

CPH Airport

Bæredygtighed og nærvær med Copenhagen Cooking


Når Copenhagen Cooking løber af stablen i august, vil Le Sommelier være at finde blandt de deltagende restauranter. I år byder vi nemlig på en eksklusiv tre-retters menu, hvor der fokuseres på bæredygtighed og nærvær.

Bæredygtighed i den forstand, at vi i samarbejder med Fiskerikajen, som vi serverer bæredygtig fisk fra, samt bæredygtige grøntsager fra Søren Wiuff. Nærvær kommer desuden i form af biodynamiske vine. Biodynamik tager netop udgangspunkt i nærværet & fællesskabet – altså nærvær og fællesskab i naturen mellem vinplanten og alle andre levende organismer i jorden og omkring vinplanten, inklusiv mennesket.

Francis Cardenau, Fiskerikajen og Le Sommeliers dygtige sommelierer vil være at finde i restauranten til at fortælle og forklare herom, så der vil også være masser af nærvær i den forstand!

Vi byder på den eksklusive menu følgende tre dage:

  • søndag den 23. august kl. 18.00
  • mandag den 24. august kl. 18.00
  • tirsdag den 25. august kl. 18.00

I kan læse mere om arrangementet her, hvor der også kan bestilles billetter.