Vælg en restaurant...

Bredgade

CPH Airport

Vi hylder det franske køkken med eksklusiv middag


For mange er den franske kok Alain Ducasse en af de største stjerner i den gastronomiske verden. Han var den første kok, som ejede restauranter med tre Michelin-stjerner i lige så mange byer, og han er én ud af kun to kokke, som har sikret sig 21 Michelin-stjerner gennem sin karriere. Kort sagt: Han er en legende.

Derfor er det os en ære at kunne afsløre, at vi er blevet inviteret til at deltage i Dîner Goût de France, som Ducasse står bag. Her er 1000 kokke fra fem kontinenter inviteret til at deltage ved at sammensætte deres helt egen middag, som har til formål at hylde det franske køkken.

Le Sommelier deltager i arrangementet, hvor vi i restauranten byder på vores unikke middag, som Francis Cardenau har sammensat til denne dag. Det sker d. 19. marts – og kun denne dag. Det er altså en eksklusiv middagsoplevelse, som man ikke må snyde sig selv for, hvis man – ligesom os – nyder det franske køkken i fulde drag.

Menuen, som kan ses nedenfor, skal bestilles ved forudbestilling. Betaling sker på selve aftenen. Prisen for menuen er 650,- per person, og der er desuden tilhørende vinmenu for 750,-. Vinmenuen er endnu ikke specificeret, men vi kan love, at vi gør vores bedste for at dække alle hjørner af Frankrig.

MENU

Rillette af sardiner
Champagne

Østers gillardeau med escabeche og granité af peberrod
Loire

Grillede langoustines med trip
Bourgogne

Stegt foie gras med rødbede, porrer og trøffel
Alsace

Agerhøne på canapé med hindbærvinaigrette
Rhône

Ardi gasna med syltet valnød og tørrede kirsebær
Korsika

Variation af chokolade
Rousillon

Kaffe & digestive