Vælg en restaurant...

Bredgade

CPH Airport

Intro

Hold dit selskab eller din fest i stemningsfulde omgivelser hos Le Sommelier. Vi kan forkæle dine gæster i et af vores fire hyggelige selskabslokaler med plads til hhv. 10, 16, 22 eller 50 gæster (sidstnævnte med privat bar). Vi lægger også gerne lokaler til selskaber over 50 personer, da vores restaurant kan deles op i passende sektioner, alt efter behov.

Se billeder af vores selskabslokaler her.

Le Sommelier tilbyder mange forskellige arrangementer for private selskaber, forretningsmøder, vinsmagninger, produktfremvisninger, etc. Vores dedikerede personale sørger for alt, så du kan læne dig tilbage og nyde stemningen og den gode service. Hos Le Sommelier har vi også mange catering opgaver, så kontakt endelig bookingafdeling nedenfor og hør nærmere om de mange muligheder!

Mere information og booking

Hvad end du ønsker et privat lokale til en frokost med forretningsforbindelser eller skal holde en større fest, kan vi finde præcis den løsning, der passer bedst til dit selskab. Vi glæder os til at sætte de bedste rammer for dit arrangement, så kontakt os endelig for yderligere information eller en fremvisning af vores stilfulde lokaler.

Ring til vores bookingafdeling alle hverdage mellem 10.00 og 14.00 på:

Tlf.: 3311 4515

Eller skriv en mail til: 

mail@lesommelier.dk

Så sammensætter vi i fællesskab den perfekte oplevelse for dig og dine gæster!